Villa Seaweed

Residential Construction of a New Villa in Pointe Milou

Expansive Ocean Views
Sitting atop the breezy plateau of Point Milou, Villa Seaweed was designed as a buffer against the wind without sacrificing the luxury of the expansive ocean views from its lofty perch.
Project specifications
Architect Claude Pittoors
Structural Engineer Bureau Xavier David
MEP Engineer Bureau Xavier David
Construction Manager Bureau Xavier David
Interior Designer Jacques Thenault / Corvova Greenberg
Photographer Bureau Xavier David
Project Location Pointe Milou, Saint-Barthélemy
Project Area 400 square meters (4, 310 square feet)
Project Year 1998
Villa Dunes - Renovation of a Property in Saline

Villa Dunes - Renovation of a Property in Saline

PREVIOUS PROJECT
 
Boutique Chopard - Renovation of a Boutique in Gustavia

Boutique Chopard - Renovation of a Boutique in Gustavia

NEXT PROJECT