House of Gearon

Residential Renovation of a Villa above Lorient

Expand & Renovate
Situated high above Lorient, this project was an opportunity to not only shore up some structural issues but also to expand by adding a couple of bedrooms. The kitchen, living room, terraces, pool, laundry and all three existing bedrooms were also fully renovated.
Project specifications
Architect Atelier de Saint Barthélemy
Structural Engineer Bureau Xavier David
MEP Engineer Bureau Xavier David
Construction Manager Bureau Xavier David
Landscape Designer Adrien Gaume Bechet
Photographer Bureau Xavier David
Project Location Lorient / Petite Saline, Saint-Barthélemy
Project Area 294 square meters (3, 170 square feet)
Project Year 2014
Villa La Danse des Étoiles - Construction of a New Villa in Pointe Milou

Villa La Danse des Étoiles - Construction of a New Villa in Pointe Milou

PREVIOUS PROJECT
 
Boutique & Garage Hugues Marine - Renovation and Addition to an Existing Garage in Gustavia

Boutique & Garage Hugues Marine - Renovation and Addition to an Existing Garage in Gustavia

NEXT PROJECT